Ohjaajien esittely

 

Maarit Kumpulainen

Maarit on melkein 50-kymppinen liikunnasta koko ikänsä innostunut nainen. Maarit aloitti "uransa"Järvenpään Naisvoimistelijoissa pienenä jumppatyttönä. Vuosia meni kilpaillen voimistelun parissa, siinä ohessa Maarit kouluttautui melkein valmiiksi C-tason valmentajaksi. Viimeiset vuodet rytmisen kilpavoimistelun parissa Maarit vietti joukkueessa kisaten 1980 luvun alussa. Nykyiseen ammattiin kuntohoitajaksi Maarit valmistui 1984. Maarit ei osaa elää ilman liikkumista; hän jumppaa, ui, lenkkeilee, treenaa pojan kanssa pesäpalloa ja tytön harrastuksen ohella silloin tällöin ratsastaakin - zumba on kuitenkin hänen viime vuosien suosikki. Työnsä puolesta ammattitaito liikuntaryhmien vetäjänä on kehittynyt paljon. Maarit aloitti 1990 luvun alussa Kouvolan Kansalaisopistossa Sydän- ja reumaihmisten ryhmien kanssa ja siitä alkoi hänen sarkansa liikunnan parissa Kouvolassa. Kansalaisopistossa hän on jatkanut koko tämän ajan perusliikuntaryhmien kanssa ja Tempossa on ohjannut n. 15 vuotta. Muita harrastuksia Maaritilla on musiikki, lukeminen, käsityöt ja koti :) Maarit on onnellisesti naimisissa oleva kolmen lapsen äiti. Kuntohoitajan työssä hän on toiminut nyt n. 20 vuotta yksityisyrittäjänä. Ohjaajana Maaritin motto on: " Liikkumisen tulee olla hauskaa, tehokasta ja elämänlaatua lisäävää!" Tällä kaudella Maarit ohjaa Tempossa Kunnon Naisia sekä perjantai-aamuisin Kuntoliikuntaa ja Kehonhuolto/Venyttelyä.

Katri Myllymäki

Katri on koko ikänsä ollut innostunut kaikenlaisesta liikunnasta. Jumppakärpänen puraisi 3-vuotiaana satujumpassa ja varhaisteininä muutama vuosi vierähti rytmisen voimistelunkin parissa, kunnes kaikenlainen palloilu ja yleisurheilu veivät Katrin pois voimisteluharrastuksen parista. Sittemmin kilpaurheilun loputtua jumppaaminen tuli taas kuvioihin mukaan, mutta tuntiohjaajaksi Katri ohjautui kuin puolivahingossa ensin tuuraamaan ja sittemmin vakituisemmin ohjailemaan. Vaikkei Katrilla ole varsinaista koulutusta liikunnanohjaukseen, naprapaatin ammatti tuonee tunneille oman mausteensa lähinnä toiminnallisten ja liikkuvuusharjoitteiden muodossa. Kahden pienen lapsen äiti Katri nauttii kunnon treenistä sekä kehon haastamisesta hyviin suorituksiin ja toivoo tämän fiiliksen tarttuvan myös muihin jumppaajiin.

Kaisa Niilo-Rämä

Kaisa aloitti polkunsa voimistelijana 3-vuotiaana Kouvolan Naisvoimistelijoiden satujumpassa ja sai sieltä niin suuren jumppakärpäsen pureman, että on matkan varrella ehtinyt harrastaa rytmistä kilpavoimistelua, joukkuevoimistelua, telinevoimistelua ja tanssia. Ohjaajana Kaisa on toiminut 15 vuotta niin lasten kuin aikuistenkin ryhmissä ja tunnit ovat vaihdelleet laidasta laitaan. Voimistelu onkin Kaisalle elämäntapa ennemmin kuin työ tai harrastus. Tällä kaudella Kaisa ohjaa perheliikuntaa pikkuapureinaan omat tyttäret sekä tanssillista voimistelua tytöille ja naisille.

Marika Peltonen

Liikunta ja kilpaurheilu ovat kuuluneet lapsesta asti Marikan elämään. Juniorina hän hiihti ja yleisurheili kilpailumielessä, sittemmin siirtyi jalkapallon pariin ja lopulta eksyi harrasteliikuntaan jumppatunneille. Ohjaajan uransa Marika aloitti Kouvolan Naisvoimistelijoissa ja innostui siitä niin paljon, että nyt on jo täynnä 15 vuotta erilaisten ryhmäliikuntatuntien ohjauksia eri tahoilla. Koulutukseltaan Marika on sairaanhoitaja ja liikuntaneuvoja ja tällä hetkellä hän työskentelee siviilissäkin liikunnan parissa. Marikan harrastuksiin kuuluu kuntosalilla hötkyily ja juoksulenkit. Kahden lapsen äitinä vapaa-aika kuluu lasten kanssa touhuillen.