Ohjaajien esittely

 

Maarit Kumpulainen

Maarit on melkein 50-kymppinen liikunnasta koko ikänsä innostunut nainen. Maarit aloitti "uransa"Järvenpään Naisvoimistelijoissa pienenä jumppatyttönä. Vuosia meni kilpaillen voimistelun parissa, siinä ohessa Maarit kouluttautui melkein valmiiksi C-tason valmentajaksi. Viimeiset vuodet rytmisen kilpavoimistelun parissa Maarit vietti joukkueessa kisaten 1980 luvun alussa. Nykyiseen ammattiin kuntohoitajaksi Maarit valmistui 1984. Maarit ei osaa elää ilman liikkumista; hän jumppaa, ui, lenkkeilee, treenaa pojan kanssa pesäpalloa ja tytön harrastuksen ohella silloin tällöin ratsastaakin - zumba on kuitenkin hänen viime vuosien suosikki. Työnsä puolesta ammattitaito liikuntaryhmien vetäjänä on kehittynyt paljon. Maarit aloitti 1990 luvun alussa Kouvolan Kansalaisopistossa Sydän- ja reumaihmisten ryhmien kanssa ja siitä alkoi hänen sarkansa liikunnan parissa Kouvolassa. Kansalaisopistossa hän on jatkanut koko tämän ajan perusliikuntaryhmien kanssa ja Tempossa on ohjannut n. 15 vuotta. Muita harrastuksia Maaritilla on musiikki, lukeminen, käsityöt ja koti :) Maarit on onnellisesti naimisissa oleva kolmen lapsen äiti. Kuntohoitajan työssä hän on toiminut nyt n. 20 vuotta yksityisyrittäjänä. Ohjaajana Maaritin motto on: " Liikkumisen tulee olla hauskaa, tehokasta ja elämänlaatua lisäävää!" Tällä kaudella Maarit ohjaa Tempossa Kunnon Naisia sekä perjantai-aamuisin Kuntoliikuntaa ja Kehonhuolto/Venyttelyä.

Noora Sahamies

Noora Sahamies on monipuolista treenaamista, positiivista energiaa ja itsensä epämukavuusalueelle viemistä rakastava ryhmäliikuntaohjaaja. Hän on aloittanut ryhmäliikuntatuntien vetämisen 17-vuotiaana ja ehtinyt kuluneiden vuosien aikana tehdä töitä muun muassa Helsingin Töölö Gymillä ryhmäliikuntavastaavana. Nooran tunneilla et jää takuulla kylmäksi vaan pääset nauttimaan hikisestä laatuajasta itsesi ja muiden sporttaajien kanssa. Tällä kaudella Noora ohjaa sunnuntaisin kuntopiiriä ja kehonhuoltoa.

Henna Vanhanen

Henna on energinen ja positiivinen 26-vuotias kahden lapsen äiti. Urheilu on aina ollut lähellä Hennan sydäntä ja harrastaminen aerobikin ja jumpan parissa alkoi 14-vuotiaana. Henna on ollut jumppaohjaajana paikallisella kuntosalilla pian 5 vuotta ohjaten pääosin spinningiä sekä lihaskuntotunteja. Koulutukseltaan Henna on sosionomi ja työkokemusta on kertynyt on erityisesti lasten ja nuorten parissa. Jumppien ja spinningin lisäksi Henna käy salilla ja muuten aika kuluukin perheen parissa puuhaillen. Tällä hetkellä Henna on kotiäitinä ja jumppaohjaukset tuovat mukavaa piristystä arkeen. Tempossa Henna ohjaa tällä kaudella Bodyfit-tuntia.

Paavo Paajanen

Paavo on opiskelija, joka aloittaa ohjaamisen Tempossa tänä syksynä. Oma tausta liikunnan parissa juontaa juurensa hyvin kauas, hän on harrastanut liikuntaa aktiivisesti jo pienestä pitäen, ja 10 vuotta elämästään hän on viettänyt ammattiurheilun merkeissä maantiepyöräilijänä. Kaikki tietotaito liikunnasta ja urheilusta on omaa kokemusperää, ja tätä tietotaitoa hän aikoo hyödyntää liikunnanohjauksen muodossa koulun ohessa. Ohjaajakokemusta hänellä on Kyamkin kahvakuulatunnilta parin vuoden ajalta. 

Maria Pulkki
PTCA(r)Health Coach ja PTCA(r)Personal Trainer

Olen kolmen lapsen äiti ja hyvinvointialan yrittäjä.
Olen tehnyt suuren elämäntaparemontin, järkeistin syömisiäni ja aloin harrastaa liikuntaa. Tähän mennessä pudotettuja kiloja on kertynyt yli kuusikymmentä ja vielä on matkaa jäljellä.
Muutos vaikutti minuun niin suuresti, etten kokenut haluavani enää työskennellä vanhassa ammatissani eli leipuri-kondiittorina, vaan opiskelin PTCA(r)Health Coachiksi ja PTCA(r)Personal Traineriksi valmistun pian.
Haluan osaltani auttaa saman kaltaisessa tilanteessa olevia löytämään motivaation arjen keskellä, kun paino ei tipukaan huimaa vauhtia, liikunta ei meinaa innostaa ja taakka käy liian suureksi yksin kantaa.
Tarjoan vertaistukea sanan jokaisessa merkityksessä!

Sirpa Nyyssönen-Mäki

Fysioterapeutti
Lisäksi mm. koulutettu Pilates-ohjaaja, kuntosaliohjaaja, hydrobic-ohjaaja jne.
Ryhmäliikuntaohjaajana yli 20 vuoden ajan. Myös päivätyöhön kuuluu liikunta-/fysioterapiaryhmien ohjausta sekä henkilökohtaisten harjoitusohjelmien laadintaa.
Tällä kaudella Tempossa tunteina; Kunnon miehet sekä Korsetti kuntoon.

Seura palkitsee vuosittain innostavan ja hyvää palautetta jumppareilta saaneen aikuisten ryhmien tähtiohjaajan.
Palkitut tähtiohjaajat:

 • 2015 Kaisa Niilo-Rämä
 • 2014 Katri Myllymäki
 • 2013 Maarit Kumpulainen
 • 2012 Riikka Keurulainen
 • 2011 Jarmo Larimo
 • 2010 Henni Lehmonen ja Kaisa Clewer
 • 2009 Kirke Sipiläinen
 • 2008 Maarit Kumpulainen
 • 2007 Sirpa Nyyssönen-Mäki
 • 2006 Marika Peltonen
 • 2005 Sanna Lampinen