Ohjaajien esittely

 

Maarit Kumpulainen

Maarit on melkein 50-kymppinen liikunnasta koko ikänsä innostunut nainen. Maarit aloitti "uransa"Järvenpään Naisvoimistelijoissa pienenä jumppatyttönä. Vuosia meni kilpaillen voimistelun parissa, siinä ohessa Maarit kouluttautui melkein valmiiksi C-tason valmentajaksi. Viimeiset vuodet rytmisen kilpavoimistelun parissa Maarit vietti joukkueessa kisaten 1980 luvun alussa. Nykyiseen ammattiin kuntohoitajaksi Maarit valmistui 1984. Maarit ei osaa elää ilman liikkumista; hän jumppaa, ui, lenkkeilee, treenaa pojan kanssa pesäpalloa ja tytön harrastuksen ohella silloin tällöin ratsastaakin - zumba on kuitenkin hänen viime vuosien suosikki. Työnsä puolesta ammattitaito liikuntaryhmien vetäjänä on kehittynyt paljon. Maarit aloitti 1990 luvun alussa Kouvolan Kansalaisopistossa Sydän- ja reumaihmisten ryhmien kanssa ja siitä alkoi hänen sarkansa liikunnan parissa Kouvolassa. Kansalaisopistossa hän on jatkanut koko tämän ajan perusliikuntaryhmien kanssa ja Tempossa on ohjannut n. 15 vuotta. Muita harrastuksia Maaritilla on musiikki, lukeminen, käsityöt ja koti :) Maarit on onnellisesti naimisissa oleva kolmen lapsen äiti. Kuntohoitajan työssä hän on toiminut nyt n. 20 vuotta yksityisyrittäjänä. Ohjaajana Maaritin motto on: " Liikkumisen tulee olla hauskaa, tehokasta ja elämänlaatua lisäävää!" Tällä kaudella Maarit ohjaa Tempossa Kunnon Naisia sekä perjantai-aamuisin Kuntoliikuntaa ja Kehonhuolto/Venyttelyä.

Jemina Lugora

Jemina valmentaa roller derbyä ja pelaa lajia Kouvola Rock`n Rollersin A-joukkueessa. Lisäksi hän tanssii ja esiintyy itämaisen vatsatanssiryhmän kanssa sekä kuntoilee salitreenin ja ryhmäliikuntatuntien parissa. Jemina suorittaa parhaillaan liikunnan ammattitutkintoa. Tällä kaudella Jemina ohjaa Korsetti kuntoon-tuntia.

Katri Myllymäki

Katri on koko ikänsä ollut innostunut kaikenlaisesta liikunnasta. Jumppakärpänen puraisi 3-vuotiaana satujumpassa ja varhaisteininä muutama vuosi vierähti rytmisen voimistelunkin parissa, kunnes kaikenlainen palloilu ja yleisurheilu veivät Katrin pois voimisteluharrastuksen parista. Sittemmin kilpaurheilun loputtua jumppaaminen tuli taas kuvioihin mukaan, mutta tuntiohjaajaksi Katri ohjautui kuin puolivahingossa ensin tuuraamaan ja sittemmin vakituisemmin ohjailemaan. Vaikkei Katrilla ole varsinaista koulutusta liikunnanohjaukseen, naprapaatin ammatti tuonee tunneille oman mausteensa lähinnä toiminnallisten ja liikkuvuusharjoitteiden muodossa. Kahden pienen lapsen äiti Katri nauttii kunnon treenistä sekä kehon haastamisesta hyviin suorituksiin ja toivoo tämän fiiliksen tarttuvan myös muihin jumppaajiin. Tällä kaudella Katri ohjaa tiistaisin kahvakuulaa sekä lihaskuntotuntia.

Kaisa Niilo-Rämä

Kaisa aloitti polkunsa voimistelijana 3-vuotiaana Kouvolan Naisvoimistelijoiden satujumpassa ja sai sieltä niin suuren jumppakärpäsen pureman, että on matkan varrella ehtinyt harrastaa rytmistä kilpavoimistelua, joukkuevoimistelua, telinevoimistelua ja tanssia. Ohjaajana Kaisa on toiminut 15 vuotta niin lasten kuin aikuistenkin ryhmissä ja tunnit ovat vaihdelleet laidasta laitaan. Voimistelu onkin Kaisalle elämäntapa ennemmin kuin työ tai harrastus. Tällä kaudella Kaisa ohjaa tanssillista voimistelua tytöille ja naisille.

Noora Sahamies

Noora Sahamies on monipuolista treenaamista, positiivista energiaa ja itsensä epämukavuusalueelle viemistä rakastava ryhmäliikuntaohjaaja. Hän on aloittanut ryhmäliikuntatuntien vetämisen 17-vuotiaana ja ehtinyt kuluneiden vuosien aikana tehdä töitä muun muassa Helsingin Töölö Gymillä ryhmäliikuntavastaavana. Nooran tunneilla et jää takuulla kylmäksi vaan pääset nauttimaan hikisestä laatuajasta itsesi ja muiden sporttaajien kanssa. Tällä kaudella Noora ohjaa sunnuntaisin kuntopiiriä ja kehonhuoltoa.

Henna Vanhanen

Henna on energinen ja positiivinen 26-vuotias kahden lapsen äiti. Urheilu on aina ollut lähellä Hennan sydäntä ja harrastaminen aerobikin ja jumpan parissa alkoi 14-vuotiaana. Henna on ollut jumppaohjaajana paikallisella kuntosalilla pian 5 vuotta ohjaten pääosin spinningiä sekä lihaskuntotunteja. Koulutukseltaan Henna on sosionomi ja työkokemusta on kertynyt on erityisesti lasten ja nuorten parissa. Jumppien ja spinningin lisäksi Henna käy salilla ja muuten aika kuluukin perheen parissa puuhaillen. Tällä hetkellä Henna on kotiäitinä ja jumppaohjaukset tuovat mukavaa piristystä arkeen. Tempossa Henna ohjaa tällä kaudella Bodyfit-tuntia.

Seura palkitsee vuosittain innostavan ja hyvää palautetta jumppareilta saaneen aikuisten ryhmien tähtiohjaajan.
Palkitut tähtiohjaajat:

 2013 Maarit Kumpulainen
 2012 Riikka Keurulainen
 2011 Jarmo Larimo
 2010 Henni Lehmonen ja Kaisa Clewer
 2009 Kirke Sipiläinen
 2008 Maarit Kumpulainen
 2007 Sirpa Nyyssönen-Mäki
 2006 Marika Peltonen
 2005 Sanna Lampinen